Publications

Wil jij binnen korte tijd je Nederlands of Engels verbeteren? Of wil je graag een andere taal onder de knie krijgen? Daar zijn genoeg mogelijkheden voor. Om zo snel mogelijk je gewenste niveau te bereiken, kies je voor een taaltraining van goede kwaliteit. Hier krijg je les van docenten die meer dan genoeg vakkennis hebben om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast zullen de lessen zoveel mogelijk gegeven worden in de taal, die je leert. Zo kun je gedurende de training optimaal oefenen. Dankzij goede persoonlijke begeleiding leer je de taal snel te spreken en te schrijven.

Meer dan een taal

Als je een nieuwe taal leert, is het belangrijk ook meer te weten over de cultuur waarbij te taal hoort. Zo leer je spraakverwarring door cultuurverschillen herkennen en voorkomen. Dat helpt je om op een goede manier in gesprek te gaan. Een taalcursus bestaat uit zowel theorie als praktijk. Je leert de spelling en grammatica van de nieuwe taal tot in de puntjes te beheersen. Daarnaast wordt er gewerkt aan je spreekvaardigheid. Je oefent zoveel mogelijk om een goed gesprek te kunnen voeren. Een heldere communicatie is belangrijk om elkaar zo goed mogelijk te begrijpen.

Kies voor een summerschool

Heb je niet veel tijd om een taalcursus Nederlands of Engels te volgen? Kies dan voor een zomercursus, ook wel een summerschool genoemd. De lengte van deze trainingen varieert van één tot zes weken. Er zijn cursussen voor allerlei niveaus te vinden. Bij deze trainingen logeer je in de buurt van de cursuslocatie en kun je deelnemen aan allerlei sociale activiteiten. Zo werk je niet alleen aan je taalvaardigheid, maar kun je ook de omgeving ontdekken en nieuwe mensen leren kennen. Het leren van een nieuwe taal hoeft helemaal niet saai te zijn!

 Online taaltrainingen

Taaltrainingen worden niet alleen klassikaal gegeven. Ook online kun je een taalcursus van hoge kwaliteit volgen door middel van e-learning. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor organisaties, die hun studenten of medewerkers in korte tijd zoveel mogelijk willen laten leren. De trainingen kunnen worden afgestemd op de behoeften van de organisatie. De deelnemers kunnen 24 uur per dag werken aan hun taalvaardigheid. Dat doen ze gewoon op hun computer, tablet of mobiel. Een cursus, die bestaat uit klassikale lessen in combinatie met e-learning levert uitstekende resultaten op. Als deelnemer krijg je persoonlijke begeleiding en kun je altijd je voortgang zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment